Skomentuj relację
Ocena atrakcji
4.0
Świat M&M'sów w Londynie to największy sklep z cukierkami na świecie. Na 4 piętrach i prawie 11 km2 pełno kolorowych M&M'sow zarówno słodyczy jak i gadżetów: maskotek, koszulek, kubków itd. Pierwsze wrażenie jakie sklep wywarł na mnie... duży,kolorowy i bardzo drogi.
Atmosfera moim zdaniem ma przypominać atmospherę sklepów Disneya, na mnie jednak Disney robi o wiele większe wrażenie. Do sklepu weszłam przez przypadek, będąc na kawie w okolicy z przyjaciółką. Gosi - nie podobało sie :) Muszę ponownie odwiedzić to miejsce, tym razem z Zarą - mam wrażenie, że jej będzie się BARDZO PODOBAŁO. Sklep jest duży i przestrzenny więc spacer z wózkiem nie będzie sprawiał problemów. Po piętrach przechadzają się duże i kolorowe M&M'sy, co wywołuje uśmiech na buźkach dzieci.
Atmosfera moim zdaniem ma przypominać atmospherę sklepów Disneya, na mnie jednak Disney robi o wiele większe wrażenie. Do sklepu weszłam przez przypadek, będąc na kawie w okolicy z przyjaciółką. Gosi - nie podobało sie :) Muszę ponownie odwiedzić to miejsce, tym razem z Zarą - mam wrażenie, że jej będzie się BARDZO PODOBAŁO. Sklep jest duży i przestrzenny więc spacer z wózkiem nie będzie sprawiał problemów. Po piętrach przechadzają się duże i kolorowe M&M'sy, co wywołuje uśmiech na buźkach dzieci.
Relacja - dodatkowe informacje
Wiek dziecka/i
2 latka
Data pobytu
sierpień 2012
Masz już konto w serwisie? Zaloguj się.
Aby dodać komentarz nie trzeba się rejestrować, wystarczy podać nick/pseudonim i prawidłowy e-mail (pozostanie ukryty i bezpieczny). Ocena atrakcji jest możliwa tylko przy dodawaniu relacji.