Skomentuj relację

Ocena atrakcji

1.0
Wczoraj odwiedziliśmy dolinę Charlotty. Nie polecam tego miejsca nikomu. Jechaliśmy z miejscowości Rusinowo 40 km, z małym dzieckiem. Zdążyliśmy na rejs statkiem na godzinę 17.30. Udałam się do baru aby kupić bilet i zapytać gdzie należy czekać na statek. Pani z obslugi powiedziała mi o godzinie 17.20 że statek już odpłynął.. wprowadzając mnie tym samym w błąd. Następnie sama postanowiłam poszukać informacji i okazało się że statek dopiero odpływa za 10 minut. Udałam się więc z powrotem aby kupić bilety, po czym Pani powiedziała że nie sprzeda nam biletów bo już zamyka kasę.przypomne że obiekt jest czynny do 18 a była godzina 17.25. było to na 10 minut przed odpływem. Pani Była nieuprzejma i opryskliwa. Poprosiłam więc inne osoby z obsługi o pomoc, aby Panią przekonali, niestety nie udało się. To jest kompletna pomyłka. Małe dziecko nie mogło popłynąć przez humor Pani z baru. Poza tym Zoo jest niewielkie, jeśli nie płynie się statkiem to nie dostrzeże się zwierząt ulokowanych na środku rzeki.nie polecam, dla mnie była to strata czasu i pieniędzy. I dodatkowy stres przez niemiła obsługę.nie polecam tego miejsca i nie wypowiem się o nim pozytywnie. 
Uwaga, warto wziąć pod uwagę, że ta relacja opisuje stan atrakcji sprzed kilku lat i obecnie może ona prezentować się nieco inaczej!

Relacja - dodatkowe informacje

Data pobytu
24.06.2018
D

Komentarze

Dodaj komentarz
Masz już konto w serwisie? .
Aby dodać komentarz nie trzeba się rejestrować, wystarczy podać nick/pseudonim i prawidłowy e-mail (pozostanie ukryty i bezpieczny). Ocena atrakcji jest możliwa tylko przy dodawaniu relacji.