Skomentuj relację
Ocena atrakcji
3.0
Dziś byłam z dzieckiem w Aquaparku w Zakopanem i jedno słowo mnie i mojemu dziecku się z nim kojarzy ZIMNO! Zimna woda, zimne powietrze. Złe rozwiązania jeśli chodzi o połączenie basenów z prysznicami, wc i szatniami. Szatnie, wc i prysznice są na jednym piętrze a basen piętro wyżej. Po wyjściu z basenu zanim dotarliśmy do pryszniców mój synek bardzo zmarzł. Żeby zdążyć z małym dzieckiem do wc latając po piętrach i w labiryntach szatni może być już za późno... Woda w basenach zimna, dziecko nie chciało wejść. Najcieplejsza w brodziku dla dzieci. Atrakcje dla maluchów nawet fajne, mój 3 latek był zadowolony, 2 zjeżdżalnie, zwierzątka, z których można pryskać wodą, dzieci to uwielbiają. Nie ma zabawek wodnych dla dzieci, kół dmuchanych czy makaronów. Drugi raz raczej tam nie pójdziemy. Nie było tragicznie, ale o wiele lepsze są TermyBiałka.
Relacja - dodatkowe informacje
Wiek dziecka/i
3 lata
Data pobytu
26.06.2014
Masz już konto w serwisie? Zaloguj się.
Aby dodać komentarz nie trzeba się rejestrować, wystarczy podać nick/pseudonim i prawidłowy e-mail (pozostanie ukryty i bezpieczny). Ocena atrakcji jest możliwa tylko przy dodawaniu relacji.