Skomentuj relację
Ocena atrakcji
1.0
Pełne niezadowolenie, każdemu może się zdarzyć jak posiada trójkę dzieci i chce zrobić przyjemność brzdącom w aqua parku! Mam prawo zapomnieć kąpielówek, wszedłem do przebieralni a tu klops nie ma ręcznika ani kąpielówek. No to nic, wyrywam z przebieralni, mija raptem 1,5 minuty od wejścia (Wasz monitoring) oddaję zegarek i proszę o zatrzymanie czasu (bez odpowiedzi pełnej ze strony kasjerki), biegnę do auta i co, tam też niema, wsiadam i wracam się do hotelu. Zabieram pozostawione na łóżku kąpielówki i ręcznik i grzeje do aqua. Wróciłem po 40 minutach odbieram zegarek i w przedsionku przed wejściem na basen sprawdzam stan mojego konta a tu napisane, że NIEDOSTĘPNY. Myślę aa haa Pani kasjerka stanęła na wysokości zadania traktując klientów jak najlepiej potrafi.
Sprawdziłem jeszcze dwukrotnie w różnych odstępach czasu - niedostępny. Mijają dwie godziny dla mojej małżonki i moich dzieci, to oni wychodzą, dla mnie czas cały czas jest niedostępny to wykonałem pięć okrążeni baseniku z prądem wodnym i gonię swoją familię, jak to facet raz dwa i jestem przy kasie (pozostało jak myślałem jeszcze z 30 minut), a tu zoong, Pan kasjer mówi 3 złote, to Ja na to przecież mam jeszcze nadmiar czasu, to on na to: "my nic nie możemy, nawet zatrzymać czasu - to Pan zapomniał kąpielówek" to ja na to , to dlaczego Pani kasjerka mi tego nie wytłumaczyła, że czasu nie może zatrzymać - ZAŻĄDAŁBYM ZWROTU 34 ZŁOTYCH ZA NIE WYKONANĄ USŁUGĘ!!! I jak bym wrócił to ponownie bym sobie kupił na dwie godziny zabawy, ale kasjer powiedział, że kierownika już nie ma, a on jest tu tylko pracownikiem - a co na to Urząd skarbowy miałby do powiedzenia, że aqua nie chce mi zwrócić pieniążków za nie wykonaną usługę?! I tak AQUA PARK Zakopane WYŁUDZIŁO ODE MNIE 20 ZŁOTYCH !!! 30 minut nie wykorzystanych 17 złotych plus dopłata 3 złote.
NIE POLECAM, jak możecie TO jedźcie do KRAKOWA !!!
Sprawdziłem jeszcze dwukrotnie w różnych odstępach czasu - niedostępny. Mijają dwie godziny dla mojej małżonki i moich dzieci, to oni wychodzą, dla mnie czas cały czas jest niedostępny to wykonałem pięć okrążeni baseniku z prądem wodnym i gonię swoją familię, jak to facet raz dwa i jestem przy kasie (pozostało jak myślałem jeszcze z 30 minut), a tu zoong, Pan kasjer mówi 3 złote, to Ja na to przecież mam jeszcze nadmiar czasu, to on na to: "my nic nie możemy, nawet zatrzymać czasu - to Pan zapomniał kąpielówek" to ja na to , to dlaczego Pani kasjerka mi tego nie wytłumaczyła, że czasu nie może zatrzymać - ZAŻĄDAŁBYM ZWROTU 34 ZŁOTYCH ZA NIE WYKONANĄ USŁUGĘ!!! I jak bym wrócił to ponownie bym sobie kupił na dwie godziny zabawy, ale kasjer powiedział, że kierownika już nie ma, a on jest tu tylko pracownikiem - a co na to Urząd skarbowy miałby do powiedzenia, że aqua nie chce mi zwrócić pieniążków za nie wykonaną usługę?! I tak AQUA PARK Zakopane WYŁUDZIŁO ODE MNIE 20 ZŁOTYCH !!! 30 minut nie wykorzystanych 17 złotych plus dopłata 3 złote.
NIE POLECAM, jak możecie TO jedźcie do KRAKOWA !!!
Relacja - dodatkowe informacje
Wiek dziecka/i
3,14,17
Data pobytu
02.05.2013
Masz już konto w serwisie? Zaloguj się.
Aby dodać komentarz nie trzeba się rejestrować, wystarczy podać nick/pseudonim i prawidłowy e-mail (pozostanie ukryty i bezpieczny). Ocena atrakcji jest możliwa tylko przy dodawaniu relacji.