Skomentuj relację

Zdjęcie
Małopolskie foetusfoetus 16675
Ocena atrakcji

3.0
Jako basen OK, jako aquapark poniżej normy. Było mi tu najzwyczajniej w świecie  zimno. Woda chłodna, temperatura powietrza niska, brodzik położony przy wejściu skąd jeszcze dodatkowo wieje, szatnie na innym piętrze niż baseny i droga po nie ogrzewanym korytarzu. Kto coś takiego wymyślił??? Nawet nie wychodziłam na zewnątrz do basenu termalnego, skoro w środku było mi zimno. Tym bardziej, że nie ma połączenia wodnego  tylko trzeba wychodzić przez drzwi. 
Plus za fajowe zjeżdżalnie i długą rwącą rzekę, ale to za mało aby mnie przekonać do ponownego przyjścia i marznięcia. Bukowina i Białka bardzo blisko i bez porównania lepsze. Tam wiem za co płacę, a tutaj ceny biletów wzięte z kosmosu.

Uwaga, warto wziąć pod uwagę, że ta relacja opisuje stan atrakcji sprzed kilku lat i obecnie może ona prezentować się nieco inaczej!

Relacja - dodatkowe informacje

Wiek dziecka/i
3 lata
Data pobytu
listopad 2012

Komentarze

Dodaj komentarz
Masz już konto w serwisie? .
Aby dodać komentarz nie trzeba się rejestrować, wystarczy podać nick/pseudonim i prawidłowy e-mail (pozostanie ukryty i bezpieczny). Ocena atrakcji jest możliwa tylko przy dodawaniu relacji.