Skomentuj relację
Ocena atrakcji
3.0
Przyszliśmy, zobaczyliśmy i odeszliśmy. Najmniejszy park linowy jaki widziałem. Tylko 2 trasy! Niższa jest dla dzieci na oko od 8 lat - córka ma 7 i prawie ma te wymagane 120 cm, ale zrezygnowaliśmy. Położenie nad rowem uniemożliwia jakąkolwiek pomoc przy przytrzymaniu deski czy przestawieniu nogi. Do tego cena - 30 zł to przegięcie! W Krasnobrodzie raczej wszystko jest tanie, a tu wołają 3 dychy za trasę dla dziecka!!
Przynajmniej dają duże zniżki za 2 i więcej przejść, ale przy takiej ofercie to marna pociecha.
Trasa wyższa bez fajerwerków, nie zauważyłem żadnego gadżetu do zjeżdżania, tak więc mają pole do poprawy, bo na razie jest marnie...
Przynajmniej dają duże zniżki za 2 i więcej przejść, ale przy takiej ofercie to marna pociecha.
Trasa wyższa bez fajerwerków, nie zauważyłem żadnego gadżetu do zjeżdżania, tak więc mają pole do poprawy, bo na razie jest marnie...
Relacja - dodatkowe informacje
Wiek dziecka/i
7 lat
Data pobytu
czerwiec 2014
Masz już konto w serwisie? Zaloguj się.
Aby dodać komentarz nie trzeba się rejestrować, wystarczy podać nick/pseudonim i prawidłowy e-mail (pozostanie ukryty i bezpieczny). Ocena atrakcji jest możliwa tylko przy dodawaniu relacji.